Despre Noi

In decembrie 2003 Caremil devine unic concesionar Dacia in judetul Iasi, un an mai tarziu semneaza contractul cu Nissan si devine astfel dealer bimarca.

In 2005 service-ul autorizat Dacia isi incepe activitatea in acceasi locatie cu showroomul si tot in acest an Caremil devine primul distribuitor autorizat de piese de origine Dacia. Service-ul este dotat cu cea mai noua aparatura in domeniu si respecta standardele de calitatea Dacia.

In iunie 2007 a fost lansat un nou punct de lucru Dacia – Caremil in Bucium, care reuneste atat activitatea de vanzare cat si pe cea de post-vanzare.

Nici 2009 nu a fost un an lipsit de noutati pentru ca in iunie a fost inaugurat un nou Complex integrat de service si vanzari Dacia in Pascani. Din iulie SC Caremil Impex SRL a devenit reparator agreat pentru marca Renault.

Extinderea exprima increderea pe care atat conducerea companiei cat si clientii sai o acorda marcilor si serviciilor din portofoliu. In acest sens, de la inceputul anului 2011 Service-ul Caremil a devenit autorizat pentru reparatia oricarei marci de masina.

Compania isi propune sa ofere produse si servicii de calitatea superioara, respectand proceduri clare de lucru si cu personal calificat pentru a se ridica la nivelul exigentelor tuturor clientilor si de a rezolva in timp util si in mod eficient solicitarile acestora.