Categorii
Blog

Programul rabla 2016

Serie limitata Dacia Logan Plus

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat, îți sunt acum accesibile!

Prin Programul Rabla 2016 ai Dacia Logan Plus, motorizare 1.2 16V 73 CP, de la 6.300 € (TVA inclus)*  cu următoarele dotări:

– Aer condiționat

– Geamuri electrice față

– Radio CD MP3 cu conexiune Bluetooth și USB

– Proiectoare de ceață

– Închidere centralizată cu telecomandă

– Airbaguri frontale și laterale

– ABS cu ESP

Solicita acum o oferta de la Caremil, apelând la telefon

*Ofertă realizată sub condiţia aprobării Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanțat din Fondul pentru mediu, valabilă ȋncepând cu data intrării ȋn vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2016, pȃnă la data de 31 mai 2016, sub rezerva acceptării Renault Commercial Roumanie ca producător validat ȋn Program şi ȋndeplinirii de către client a tuturor condiţiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2016.

Prețul este obţinut prin scăderea din preţul standard a contravalorii primei de casare, calculate ȋn Euro (1€ = 4,48 lei) şi nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Perioada cuprinde 3 ani garanţie valabilă conform documentelor de întreţinere şi garanţie şi 1 an prestări servicii conform contractului Dacia Extenso.

Detalii referitoare la ofertele promoționale derulate sunt disponibile la sediul Caremil,