Categorii
Blog

începe anul cu vești bune, alaturi de Caremil!

Anul 2016 debutează la Caremil cu surprize cu totul deosebite, clienții putând să se bucure de tarife speciale atât la modelele din gama Dacia, cât și la celebrul și apreciatul Nissan Qashqai.

Dacă își doresc o nouă mașină, posesorii de autovehicule Dacia dispun de o facilitate specială care le răsplătește fidelitatea: o reducere de până la 1000 de euro la achiziționarea oricărui model al aceleiași mărci. Iar cei interesați de o experiență inedită la volanul unui crossover original, găsesc acum la Caremil modelul Nissan Qashqai la prețul special de 13.785 Euro fără TVA.

Dacia răsplătește fidelitatea – discount de până la 1.000 euro

Prin campania de fidelizare Dacia, până la finalul lunii februarie 2016, posesorii unui vehicul Dacia  care doresc achiziționarea a maximum 3 mașini noi din aceeași gamă beneficiază de o reducere de până la 1000 de euro, reducerea aplicându-se pentru fiecare dintre vehiculele cumpărate.

Caremil îi așteaptă cu această ofertă limitată pe toți cei care îndeplinesc unul dintre următoarele criterii:

·         sunt persoane fizice majore, de cetățenie română, care dovedesc că sunt proprietarii unui vehicul marca Dacia, în nume propriu sau pe numele unei rude de gradul I, indiferent de model sau an de fabricație, și care mai achiziționează maximum 3 vehicule noi marca Dacia;

·         sunt clienți persoane juridice care dovedesc că sunt deja proprietarii unui vehicul marca Dacia, indiferent de model sau de anul fabricației, și care mai achiziționează maximum 3 vehicule noi Dacia;

·         sunt clienți persoane juridice care sunt deja utilizatori în cadrul unui contract de leasing ai unui vehicul marca Dacia și care mai achiziționează maximum 3 vehicule noi Dacia.

În cadrul acestui program de fidelizare, clienții Dacia pot alege la Caremil modelul dorit dintr-o serie impresionantă de opțiuni diverse ca aspect și performanțe, toate având inclusdiscountul de până la 1.000 de euro: Logan, Logan VU, seria limitată Logan 10 ANI, Sandero, Stepway, Logan MCV, Lodgy, Duster, Duster VU, Dokker, Dokker VU, Dokker VAN, Logan Prestige și seria limitată Duster Connected by Orange.

Preț special pentru Nissan Qashqai, cel mai sigur model din clasa lui

Cea de-a doua surpriză pregătită de Caremil pentru clienții săi are în prim plan modelul Nissan Qashqai, o mașină confortabilă, elegantă și spațioasă, al cărei preț pornește acum de la numai 13.785 Euro fără TVA. 

Fiind catalogat ca un automobil mai apropiat de nevoile zilnice, mai dinamic şi mai eficient decât un SUV veritabil, Nissan Qashqai este unul dintre cele mai de succes SUV-uri compacte din ultimii ani. Cu o modularitate foarte bună și un portbagaj spaţios, mașina este apreciată pentru siguranța și protecţia pe care o oferă pasagerilor, fiind considerată o excelentă opțiune pentru familii. Exteriorul compact, caroseria aerodinamică, poziția de condus înălțată și capabilitățile de offroad sunt doar câteva aspecte care transformă experiența la volan într-una cu totul specială pentru utilizatorii săi.

Informații utile și detalii privind ofertele speciale pregătite de Caremil

vídeos xxx